Rüyada yeşil çiçek dikmek

Rüyada yeşil çiçek dikmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, gerekirse özür dileneceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada yeşil çiçek dikmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada bahçeye çiçek dikmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor çiçek dikmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada canlı çiçek dikmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments