Rüyada mezarda uyumak

Rüyada mezarda uyumak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, korkularının yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda uyumak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta uyumak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalettir.

Rüyada mezarlık uyumak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada mezar üzerinde uyumak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde uyumak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments