Rüyada mezardan define çıkarmak

Rüyada mezardan define çıkarmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Rüyada mezardan define çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada mezardan define çıkarmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denizden define çıkarmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada define çıkarmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta define aramak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda define bulmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, feraha ermeye yorulur.

Rüyada define mezarı görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda define aramak sevdikleri ile bir arada olacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments