Rüyada mezardan çiçek almak

Rüyada mezardan çiçek almak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan çiçek almak gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli mezar görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara çiçek dikmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada mezardan çiçek almak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlara çiçek koymak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kısmetli bir işe atılmaya rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments