Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabredin.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına yorulur.

Rüyada mezardan çiçek toplamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıktan çiçek toplamak rahat erileceğine, bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek toplamak ters giden durumların düzeltileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek tohumu toplamak istediği projeleri yapamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan çiçek toplamak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işarettir.

Rüyada çiçek topladığını görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada renkli çiçekler toplamak üzüntülerin daha da artacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Peri

Rüyamda mezardaki çiçekten başka bir mezara ekicem diye tohum topladım acaba ne anlama gelir

Nisanur

Bir mezarlığın yanında çiçek topladım