Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek hobilerine eğileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, adını herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aileden ayrı kalınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments