Rüyada kediye tükürmek

Rüyada kediye tükürmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, onların başarıları ile övüneceğine, canının sıkılacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kediye tükürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada kediye tükürmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tükürmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yaşam refahının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek takdir edilen kişi olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplu iğne tükürmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sakız tükürmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments