Rüyada toplu iğne tükürmek

Rüyada toplu iğne tükürmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, işlerinin baltalanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplu iğne tükürmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Rüyada toplu iğne tükürmek zamandan da kar edeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine inanılır.

Rüyada iğne tükürmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan toplu iğne çıkarmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yerden toplu iğne toplamak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Rüyada toplu iğne satın almak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Rüyada toplu iğne bulmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplu iğneler görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada birisine toplu iğne vermek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments