Rüyada mezara konmak

Rüyada mezara konmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, herkesten ileriye gideceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezara konmak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada mezara konmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmek mezara konmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak yeni iş kollarına girileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada güvercin konmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıya konmak işlerinde berekete kavuşacağına, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçmak konmak huzurlu hissedileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmek tabuta konmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaca konmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments