Rüyada kendini mezara koymak

Rüyada kendini mezara koymak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini mezara koymak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mezarlara çiçek koymak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada mezara taş koymak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu mezara koymak eline hayırlı kazançların geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara çelenk koymak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara gül koymak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini mezara koymak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, galibiyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara koymak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği mezara koymak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments