Rüyada annesini mezara koymak

Rüyada annesini mezara koymak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada annesini mezara koymak gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada anneyi mezara koymak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına inanılır.

Rüyada annesini mezara koymak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet eder.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlara çiçek koymak şanssızlık yaşanacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölen birini mezara koymak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezara çelenk koymak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada mezara insan koymak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı birini mezara koymak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments