Rüyada cenazeyi mezara koymak

Rüyada cenazeyi mezara koymak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada cenazeyi mezara koymak gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Rüyada mezara cenaze koymak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Rüyada cenazeyi mezara koymak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezara koymak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mezara koymak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada canlı birini mezara koymak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eşini mezara koymak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada mezara insan koymak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara koymak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments