Rüyada kafese güvercin koymak

Rüyada kafese güvercin koymak kalp kırıklığına neden olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Rüyada kafese güvercin koymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Rüyada güvercini kafese koymak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalettir.

Rüyada kafese güvercin koymak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı kafese koymak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada papağanı kafese koymak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi kafese koymak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments