Rüyada taş üzerinde oturmak

Rüyada taş üzerinde oturmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, canının sıkılacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada taş üzerine oturmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada taşta oturmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşın üstünde oturmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada taşın üstüne oturmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş üstünde oturmak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada taşa oturduğunu görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada mezar taşına oturmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada taş üzerinde oturmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments