Rüyada taşın üzerine oturmak

Rüyada taşın üzerine oturmak saygınlığının da artacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, para sıkıntısı çekeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Rüyada taşın üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Rüyada taş üstünde oturmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada taş üstüne oturmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Rüyada mezar taşına oturmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taşın üstüne oturmak ağız tadına kavuşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada taşa oturduğunu görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada taş üzerine oturmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalet eder.

Rüyada taş üzerinde oturmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde oturmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments