Rüyada taş üzerine oturmak

Rüyada taş üzerine oturmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada mezar taşına oturmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşın üstüne oturmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada taşta oturmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada taş üstünde oturmak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş üstüne oturmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taşa oturduğunu görmek hem itibar edineceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş üzerine oturmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada taş üzerinde oturmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments