Rüyada mezar taşı dikmek

Rüyada mezar taşı dikmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada mezar taşı dikmek gördüyseniz:

  • Anlayış göstermeniz gereklidir.

Rüyada mezar taşı dikmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mezara menekşe dikmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara yeşillik dikmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada mezara ağaç dikmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ağaç dikmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada mezara soğan dikmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments