Rüyada mezara soğan dikmek

Rüyada mezara soğan dikmek zarar göreceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara soğan dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Rüyada mezara soğan dikmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret etmektedir.

Rüyada soğan dikmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa soğan dikmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada bahçeye soğan dikmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada lale soğanı dikmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek soğanı dikmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada soğan sarımsak dikmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya soğan dikmek onlarla dayanışma içinde olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments