Rüyada mezara menekşe dikmek

Rüyada mezara menekşe dikmek başarı kaydedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kazancının çoğalacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, geleceğine bakacağına, hatalarını düzelteceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada mezara menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada mezara menekşe dikmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa menekşe dikmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada saksıya menekşe dikmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe dikmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada mor menekşe dikmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk menekşe görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada solmuş menekşe görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe sulamak refah içinde yaşayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments