Rüyada para saydığını görmek

Rüyada para saydığını görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada para saydığını gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, böylece kendine güveneceğine işaret eder.

Rüyada madeni para saymak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına yorulur.

Rüyada babasının para saydığını görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada kağıt para almak ve saymak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı para saymak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada para saymak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Rüyada başkasının para saydığını görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments