Rüyada mandal saymak

Rüyada mandal saymak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mandal saymak gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mandal saymak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, mevlit okutacağına işarettir.

Rüyada mandal görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz mandal görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, eşlerin boşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mandal görmek işinden ekmeğinden olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mandalin toplamak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı mandalı görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mandal yapmak psikolojik olarak düzeleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mandal görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments