Rüyada mezar içinde birini görmek

Rüyada mezar içinde birini görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ele geçen kazancın artacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezar içinde birini gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek bir fitne çıkarmaya, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarın içinde olmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulur.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin içinde mezar görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinde uyumak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar içinden geçmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine tabir olunur.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments