Rüyada mezarın içinde olmak

Rüyada mezarın içinde olmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, iş kaybı yaşanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde olmak gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Rüyada kendini mezar içinde görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada mezar içinde ışık görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın içinden çıkmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde oturmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ev içinde mezar görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde olduğunu görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada bahçe içinde mezar görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments