Rüyada evin içinde mezar taşı görmek

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek birikim yapacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulur.

Rüyada evin içinde mezar taşı gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çakıl taşı görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde taş görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde mezar görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada evinin içinde mezar görmek iç sıkıntınızın azalacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir evin içinde mezar görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments