Rüyada denizin içinde mezar görmek

Rüyada denizin içinde mezar görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayır ve bereketin artmasına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, eline büyük paralar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde mezar gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Rüyada deniz içinde mezar görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada denizin içinde mezar görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada mezar içinde birini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işaret eder.

Rüyada mezar içinde altın görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde bebek görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Suzan

Rüyamda deniz kenarinda yüzmeye çalışıyorum,kulaç atıyorum derken bir turbe yada eski bir mezar duvarı biraz yüksek görüyorum, turbenin yanında yüzüyorum tövbe tövbe carpilcam diyerek FATİHA okuyorum mezardaki kişiye..