Rüyada mezar dolaşmak

Rüyada mezar dolaşmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada mezar dolaşmak gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak büyük sorunlar yaşayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada mezarda dolaşmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık dolaşmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada mezar dolaşmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, eğitimlerinin iyi olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işarettir.

Rüyada ev içinde dolaşmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments