Rüyada mezarlık içinde dolaşmak

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayır duaları alınacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarlık dolaşmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Rüyada mezar dolaşmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda dolaşmak güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments