Rüyada mezarların arasında dolaşmak

Rüyada mezarların arasında dolaşmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulur.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda dolaşmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık dolaşmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada mezar dolaşmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments