Rüyada mezarlık dolaşmak

Rüyada mezarlık dolaşmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık dolaşmak gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada mezarda dolaşmak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak çıkış yolları bulacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada mezar dolaşmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada mezarlık dolaşmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta dolaşmak büyük üzüntüler olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments