Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başka birinin insan eti yediğini görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret eder.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek kısmetinin açılacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına yorulur.

Rüyada başka birinin çiğ et yediğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalettir.

Rüyada insan eti yediğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada insan etini yediğini görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada birinin insan eti yediğini görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının insan eti yediğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments