Rüyada şerit metre görmek

Rüyada şerit metre görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şerit metre gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Rüyada şerit metre görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada metre cetvel görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada metreyle yeri ölçmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada metre görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada metreyle ölçmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada metre ölçmek güç ve kudret kazanacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metreyle boy ölçmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada film şeridi görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments