Rüyada merdivenlerden kayarak inmek

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kötü duygularından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayarak inmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret eder.

Rüyada dağdan kayarak inmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments