Rüyada yokuş yukarı tırmanmak

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yokuş yukarı koşmak epey bir zarara uğrayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada arabayı yokuş yukarı sürmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada yokuş yukarı gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı araba itmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet görmek hayalkırıklığı duyacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments