Rüyada merdivenden inip çıkmak

Rüyada merdivenden inip çıkmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçlarının ödeneceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden inip çıkmak gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada merdiven inip çıkmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene inip çıkmak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inip çıkmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak sağlığının bozulacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments