Rüyada merdiven inip çıktığını görmek

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven inip çıktığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak yanlış işlere girileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalettir.

Rüyada merdiven inip çıkmak evi yoksa ev alacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden inip çıkmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada merdivene inip çıkmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments