Rüyada merdivenden inerken görmek

Rüyada merdivenden inerken görmek kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendisine kızacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada merdivenden inerken gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada dik merdivenden inememek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada merdivenden inen birini görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalettir.

Rüyada merdivenden inerken görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden inememek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan inememek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ingilizce kursu görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ingilizce kursuna gitmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
kadir

Rüyada korka korka bir merdivenden aşağı iniyorum fakat aşağıya doğru inerken merdivenin yere değen büyük bir kısmının olmadığını görüyorum. Ne aşağı inebiliyorum ne de korkudan yukarı dönebiliyorum ve düşmek çok korkuyorum.