Rüyada merdivenden çıkıp inememek

Rüyada merdivenden çıkıp inememek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, huzurunun artacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalet eder.

Rüyada merdivene çıkıp inmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada merdiven çıkıp inmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada asansörle çıkıp inmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek keyifli sohbetler edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments