Rüyada merdivenden inen birini görmek

Rüyada merdivenden inen birini görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden inen birini gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada merdivenden inerken görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden inen birini görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek dünya hayatından yana da razı geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dik merdivenden inememek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inememek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan inememek insanlara yol göstereceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ingiliz atı görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Rüyada ingiliz parası görmek çok iyi işler ortaya konacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments