Rüyada merdivenden inememek

Rüyada merdivenden inememek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına inanılır.

Rüyada merdivenden inememek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Rüyada merdivenden inen birini görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inememek anlaşmazlıkların biteceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inerken görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden inememek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulur.

Rüyada trenden inememek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ingilizce dersi görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ingilizce okumak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments