Rüyada suya düşmek ve kurtulmak

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, suçlamalardan aklanılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, büyük bir sorun oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak geçim derdine düşeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak yüzüne kan geleceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada düşmekten kurtulmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments