Rüyada merdivenden düşmek

Rüyada merdivenden düşmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Zorluklar sonlandıktan sonra, hangi yönde ilerleyeceğinizi bulmanız daha kolay olabilir.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden düşmek bolluk ve bereket yaşayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenden düşmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments