Rüyada evden aşağıya atlamak

Rüyada evden aşağıya atlamak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına rivayet eder.

Rüyada evden aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Rüyada evden aşağıya atlamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada camdan aşağıya atlamak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camdan aşağı atlamak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak başarı ve zafer kazanacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments