Rüyada merdiven basamaklarından inmek

Rüyada merdiven basamaklarından inmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, borçların hafifleyeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı inmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada basamak inmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak stres içinde günler geçireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamağında oturmak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamakları görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments