Rüyada yüksekten aşağı inmek

Rüyada yüksekten aşağı inmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, sorunların çabucak halledileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten aşağı inmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada yüksekten aşağı inmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek durumunuzun iyileşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağı inmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments