Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek musibetlerin yaşanacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahat bir hayata adım atacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına inanılır.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş mercimek görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments