Rüyada mercimek pişirdiğini görmek

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada mercimek yemeği pişirmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada mercimekli pilav pişirmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments