Rüyada menzil seydasını görmek

Rüyada menzil seydasını görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kolay yollardan kazanacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada menzil seydasını gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada menzil seydasını görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada menzil ekmeği yemek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Rüyada menzili görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada menzil şeyhini görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, evlenme yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seven birini görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments