Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek

Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işarettir.

Rüyada sezeryan doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada sezeryan doğum yapmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalettir.

Rüyada sezeryanla doğum yapmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada sezeryan doğum görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada sevmediği biriyle evlenmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beni seven birini görmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments