Rüyada menzili görmek

Rüyada menzili görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, büyük başarılara imza atacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada menzili gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarından tatmin elde edebilirsiniz.

Rüyada menzil ekmeği yemek yüzlerin asılacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada menzili görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada menzil seydasını görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada menzil şeyhini görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments