Rüyada seven birini görmek

Rüyada seven birini görmek kederlerinin son bulacağına, stresten uzaklaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada seven birini gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Rüyada beni seveni görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğim birini dövmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Rüyada sevmediği erkekle evlenmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada bebek seven birini görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret eder.

Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği birini sevmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments